,

Först på plats vid en trafikolycka - så ska du göra

Vad ska du göra om du är först på plats vid en trafikolycka? Det är en fråga många ställer sig. Behöver du fundera lite på svaret? Du är inte ensam. Nu kan du på 3 minuter och 40 sekunder rädda ett liv.
Trygga Tillsammans - evenemang, Höstglöd i Bromölla!

Tävling: Höstglöd 2017

Välkommen till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad under Höstglöden i Bromölla. Svara rätt på våra kluriga frågor och gissa antal år i vår utslagsfråga som vår bank legat på topp i undersökningen gällande kundnöjdhet! Vinnarna kontaktas via epost.

Tävling: #cyklamedoss

Är du ute och cyklar? Va’ bra då kan du tävla med oss och vinna en Hövding cykelhjälm - en cykelhjälm/halskrage med airbag. 2-3:e pris är ett cykellås. Vi slår två flugor i en smäll av livsviktiga ting - motion och vatten!
Trygga Tillsammans - besök på Sveriges bästa Näringslivsdag.

Tävla & Vinn - Sveriges bästa Näringslivsdag 2017

Välkommen till Sveriges bästa Näringslivsdag här på Österlen Flygplats. Fyll i våra kluriga företagsfrågor och gissa antalet reflexer i vår glasburk. Vinnarna kontaktas via e-post.
Trygga Tillsammans - reklamfilmsserien - Johan!
,

Johan tävlar mot sin pappa

Modell-Johan är i sommarform och vinner plankantävlingen på stranden, men Värdekollen gör hans pappa till en vinnare i en helt annan kategori. Vill du också värdera din bostad lite snabbt? Gör värdekollen hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!
Trygga Tillsammans - seniorutbildning i första hjälpen
,

Utbildning i Första Hjälpen för seniorer

I oktober är det återigen dags för våra utbildningar i första hjälpen. Under två utbildningstillfällen är utbildningen anpassad för dig som är 60 Plus. Välkommen med din anmälan!
Trygga Tillsammans - tävla och vinn ett vattenlarm!

Vinnarna i vattenlarmstävlingen!

Ni var många som behövde en ny inneboende och samtidigt ville minimera vattenskador. För att vara med och tävla om ett vattenlarm skulle ni berätta var ni skulle använda det, men ni skulle också dela med er av ert bästa husmorstips med vatten í fokus. Vinnarna är nu korade!
Trygga Tillsammans - Så gör du om ditt barn äter giftig svamp.
, ,

Om barnet äter giftig svamp - vad gör jag?

Vad ska jag göra om barnet äter giftig svamp? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se ger vid dig tips och råd om hur du ska agera om ett barn blir svampförgiftat.
Trygga Tillsammans - Vad gör jag om mitt barn blir huggormsbiten?
, ,

Om barnet blir huggormsbiten - vad gör jag?

Vad ska jag göra om mitt barn blir huggormsbiten? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se ger vi dig tips och råd på hur du ska agera om ett barn blir huggormsbiten.
Trygga Tillsammans - tips och råd för hur du eldar säkert i trädgården!
,

Hur eldar du säkert i trädgården?

När det är dags att börja elda i trädgården är det viktigt att du är försiktig. Vilket är ditt bästa tips för säker eldning i trädgården?
Trygga Tillsammans - tips och råd för hur du kör utvilad!
,

Kör utvilad i semestertrafiken!

Visste du att den största faran i semestertrafiken är trötta bilförare? Här delar vi med oss av tips och råd på vad du kan göra själv för att undvika att bli sommarfaran på vägarna.
Trygga Tillsammans - Så gör du om ditt barn råkar ut för en brännskada.
, ,

Om barnet bränner sig - vad gör jag?

Vad ska jag göra om mitt barn får en brännskada? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se tipsar vi dig om hur du ska göra om ditt barn råkar ut för en brännskada.