Tävla & Vinn - Sveriges bästa Näringslivsdag 2017

Välkommen till Sveriges bästa Näringslivsdag här på Österlen Flygplats. Fyll i våra kluriga företagsfrågor och gissa antalet reflexer i vår glasburk. Vinnarna kontaktas via e-post.
,

Johan tävlar mot sin pappa

Modell-Johan är i sommarform och vinner plankantävlingen på stranden, men Värdekollen gör hans pappa till en vinnare i en helt annan kategori. Vill du också värdera din bostad lite snabbt? Gör värdekollen hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!
Trygga Tillsammans - seniorutbildning i första hjälpen
,

Utbildning i Första Hjälpen för seniorer

I oktober är det återigen dags för våra utbildningar i första hjälpen. Under två utbildningstillfällen är utbildningen anpassad för dig som är 60 Plus. Välkommen med din anmälan!
Trygga Tillsammans - tävla och vinn ett vattenlarm!

Vinnarna i vattenlarmstävlingen!

Ni var många som behövde en ny inneboende och samtidigt ville minimera vattenskador. För att vara med och tävla om ett vattenlarm skulle ni berätta var ni skulle använda det, men ni skulle också dela med er av ert bästa husmorstips med vatten í fokus. Vinnarna är nu korade!
Trygga Tillsammans - Så gör du om ditt barn äter giftig svamp.
, ,

Om barnet äter giftig svamp - vad gör jag?

Vad ska jag göra om barnet äter giftig svamp? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se ger vid dig tips och råd om hur du ska agera om ett barn blir svampförgiftat.
Trygga Tillsammans - Vad gör jag om mitt barn blir huggormsbiten?
, ,

Om barnet blir huggormsbiten - vad gör jag?

Vad ska jag göra om mitt barn blir huggormsbiten? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se ger vi dig tips och råd på hur du ska agera om ett barn blir huggormsbiten.
Trygga Tillsammans - tips och råd för hur du eldar säkert i trädgården!
,

Hur eldar du säkert i trädgården?

När det är dags att börja elda i trädgården är det viktigt att du är försiktig. Vilket är ditt bästa tips för säker eldning i trädgården?
Trygga Tillsammans - tips och råd för hur du kör utvilad!
,

Kör utvilad i semestertrafiken!

Visste du att den största faran i semestertrafiken är trötta bilförare? Här delar vi med oss av tips och råd på vad du kan göra själv för att undvika att bli sommarfaran på vägarna.
Trygga Tillsammans - Så gör du om ditt barn råkar ut för en brännskada.
, ,

Om barnet bränner sig - vad gör jag?

Vad ska jag göra om mitt barn får en brännskada? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se tipsar vi dig om hur du ska göra om ditt barn råkar ut för en brännskada.
Trygga Tillsammans - tips och råd för hur du ska undvika getingplågan!!
,

Vill du minska getingplågan i sommar?

En varm och torr sommar är lika med getingar. Kanske inte det mest populära med sommaren, men alltid ett orosmoment vid fikabordet. Här ger vi dig tips på hur du kan få en getingfri sommar-
Trygga Tillsammans - tips och råd till dig som lever båtliv!
,

Är båtlivet en del av din sommarvardag?

Oavsett om du lever båtliv året om eller bara under sommarmånaderna tycker vi det är viktigt att du och dina passagerare är trygga ute till havs eller. Här bjuder vi på tips och råd för att undvika olyckor till sjöss.
Trygga Tillsammans - Så gör du om ditt barn äter giftiga bär och växter.
, ,

Om barnet ätit giftiga bär eller växter - vad gör jag?

Vad ska jag göra om barnet ätit giftiga bär eller växter? I samarbete med Mathias Wittgren på Akutinsats.se ger vi tips och råd för hur du ska agera vid förtärning av giftiga bär och växter.