Vem vinner Årets Miljöpris?

Layout: Lollo Persson/swelo.se

Krinova och personalen på Naturbruksgymnasiet i Osby är de två senaste vinnarna av Årets Miljöpris. Inför 2018 har priset utvecklats och delas nu ut i samarbete med Norra Skåne. Välkommen med din nominering!

Årets miljöpristagare belönas med 10 000 kr och priset delas ut den 6 juni på Norra Skånes familjedag i Hässleholm.

Vem eller vilka kan jag nominera?

Vi vill att du nominerar någon som gjort en värdefull insats för att förbättra miljön i vårt verksamhetsområde. Nominera någon som gjort en värdefull insats för att stimulera och motivera utvecklingen av miljöarbetet på sin arbetsplats, skola eller förening eller nominera en du känner som du vet har gjort en naturvårdande insats.

Årets Miljöpris delas ut till enskild företag, person, idrottsklubb, skolklass eller förening i Nordöstra Skåne eller på Österlen..

Senaste dag att nominera för 2018 är den 6 april.

Årets Miljöpris delas ut i samarbete mellan Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Norra Skåne till någon/ några som gjort en värdefull insats för miljön i vårt verksamhetsområde.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad verkar inom hela eller delar av följande kommuner: Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad, Bromölla, Tomelilla och Simrishamn. Vinnaren belönas med 10 000 kronor.

Vill du läsa mer om våra hållbarhetsprojekt?