Idén i pojkrummet blev framgångsrikt företag

Tänk dig att du har en idé och blir inbjuden till ett näringslivsmingel där investerare sitter redo att lyssna. Det hände Linus Månsson, 18 år. Hans uppfinning tar honom nu till bolagsomvandling, större lokaler och egen lägenhet.

Sponsring som ger hopp

För den smala och tekniskt krävande sporten konståkning är sponsring en förutsättning för att kunna utvecklas som åkare. Tyringe KS erbjuder träning på alla nivåer – från skridskoskola till elit. – Det är så roligt att se glädjen hos de unga, säger ordförande Oscar Löfroth.

Håkan Sibbesson - Ung Växtkraft 2018

En bärodlare från den lilla skånska orten Näsum i Bromölla kommun blev årets vinnare av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Länsförsäkringar Skånes lokala Ung Växtkraftpris 2018. Grattis Håkan Sibbesson!
,

Allie är en God Kamrat

2018 års första Goda Kamrat heter Allie Nilsson. Priset delades ut under IFK Kristianstads hemmamatch mot Ricoh HK, den 14 mars, av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads företagssäljare Olle Karlsson.

Brandsuperhjältar på bio

Våra Brandsuperhjältar som tagits fram i ett projekt tillsammans med Kristianstadbyggen har nu fått liv. Just nu ger de brandtips och släcker en spisbrand i biosalongen!

Vårens Trygghetsvandringar

Här hittar du alla datum för vårens trygghetsvandringar. Totalt är åtta vandringar inplanerade och våra trygghetsvandrare kommer självklart att vara på stan under Melodifestivalkvällen och Kulturnätterna.

Vill ni också trygghetsvandra?

Vill ni också vara med och Trygghetsvandra? Tillhör ni en förening? Tillsammans med oss kan ni vara med och bidra till en trivsammare och tryggare stad och vara en bra förebild för våra ungdomar och unga vuxna!

Hundralappen

Gemenskap, hållbarhet och entreprenörskap var ledorden när årets omgång av projekt #hållbarahundralappen avslutades. För tredje året i rad redovisades en rekordsumma. Nu skänks 58 400 kronor till det lokala välgörenhetsarbetet och föreningslivet
, ,

Hallå där - Renée Carlsson!

Renée Carlsson är hållbarhet- och kommunikationschef på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och vi passade på att ställa några frågor och be henne berätta om sitt arbete. sina tankar kring hållbarhet, vad hon vill använda sin röst till och hur vi kan göra Nordösta Skåne mer inkluderande.