Tusen Röster på Slättängsskolan

Den 28 september är det dags för hållbarhetsprojektet Tusen Röster, i vilket vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är en av aktörerna, att arbeta för en hållbar framtid med en massworkshop på Slättängsskolan i Kristianstad.
,

Pitchmaraton under Sveriges bästa Näringslivsdag

Den 18 september är det äntligen dags för Sveriges Bästa Näringslivsdag på Kristianstad Österlen Airport. Detta året ger vi tillsammans med våra samarbetspartners unga entreprenörer möjligheten att få lyfta sina idéer, företag och projekt.

Hur Kul som Helst

"Hur Kul som Helst" hållbarhetsprojektet där målet är att bidra till att lyfta upp hållbarhetsfrågor inom ridsporten.
Trygga Tillsammans - 7 röster för skolrevolution
,

Skolrevolution 2.0

Efter "7 röster för Skolrevolution" i Almedalen är nu nästa steg ”att ta Almedalen hem till nordöstra Skåne”. Missade du seminariet kan du se det här!
Trygga Tillsammans - 7 röster för skolrevolution

Skolrevolution i Almedalen 2017

I flera år har det pratats om ungdomar på Almedalen, men i år låter vi de unga tala själva. Bakom lunchseminariet "Skolrevolution" står bland annat vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Skåne Nordost
Carolina Falktholt möter elever från Jacobsskolan vård- och omsorgsprogram på Wanås Konst

Tusen Röster – för Nordöstra Skåne

2014 var vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad en av initiativtagarna till hållbarhetsprojektet ”Tusen Tankar” - en ideell förening och nätverk som engagerar sig i nordöstra Skånes utveckling för en hållbar framtid. Nu har tankar blivit till - Tusen Röster!
Vinnaren av Stig Lindkvist-stipendiet 2017 - Hanna Klinthage.
,

Hanna Klinthage - 2017 års vinnare av Stig Lindkvist-stipendiet!

Hanna Klinthage från Kristianstad nominerades till årets Stig Lindkvist stipendium kreationerna som visar på hennes stora intresse för landsbygden, människor och synen på varandra. Stipendiepriset ska Hanna använda till att trycka tidningar till sitt examensprojekt.
Charlottesborgs Festivalen 3 juni 2017 bjuder på aktiviteter för hela familjen.
,

Evenemang: Charlottesborgsfestivalen

Lördagen den 3 juni är det dags för Charlottesborgsfestivalen. Det bjuds på smakprover av mat från olika kulturer, föreningar kommer visa upp sina verksamheter och det bjuds på underhållning och aktiviteter för hela familjen.
Trygghetsvandrarna i Kristianstad - Orangea Staden.

Trygghetsvandring under Kulturnatten i Kristianstad 2017

Den 19 maj är det Kulturnatten i Kristianstad och våra trygghetsvandrare ger sig ut på stan för att bidra till en trygg stadskärna. Speciellt för denna vandring är att samtliga engagerade föreningar kommer att delta.
,

Lolle är en God Kamrat

Säsongens fjärde och sista "God Kamrat" delades ut under IFK Kristianstads hemmamatch mot IFK Ystad den 16 maj och tilldelades Lars-Ola ”Lolle” Nilsson. Grattis Lolle, du är en "God Kamrat".
Trygga Tillsammans brandsuperhjältar vet hur du ska agera vid brand.

Så skyddar du dig mot brand

För att minska risken för lägenhetsbränder sjösätts nu projektet "Så kan du skydda dig mot brand" - projektet där brandsuperhjältar, illustrationer och brandinformatörer tillsammans ska öka kunskapen om brandsäkerhet bland ABK:s hyresgäster - barn som vuxna.
Gustav Mogensen vann God Kamrat 2016.
,

God Kamrat - vinnare 2016

Under 2016 utsåg vi tillsammans med IFK Kristianstad fyra stycken vinnare av God Kamrat.