, ,

Hallå där - Renée Carlsson!

Renée Carlsson är hållbarhet- och kommunikationschef på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och vi passade på att ställa några frågor och be henne berätta om sitt arbete. sina tankar kring hållbarhet, vad hon vill använda sin röst till och hur vi kan göra Nordösta Skåne mer inkluderande.
,

Klara är en God kamrat

Säsongen 2017-2018 första "God Kamrat" delades ut under IFK Kristianstads hemmamatch mot GUIF den 1 november och tilldelades Klara Ohlsson. Grattis Klara, du är en "God Kamrat".

Dags för clinic i "Hur Kul som Helst"!

Den 20 november är det dags för en ny clinic i hållbarhetsprojektet "Hur Kul som Helst". Denna gången är det sjukgymnasten Johanna Wahllund som pratar om hur man blir en hållbar ryttare och hur du och din häst påverkar varandra i ridningen!
Trygga Tillsamamns - hållbarhetsprojekt med Wanås Konst.
,

Lär känna naturen med Wanås Konst

Den 3 oktober välkomnar Tusen Röster alla ungdomar mellan 13 och 25 år att följa med konstnären Caroline Mårtensson på en vandring runt hörnet. Under promenaden samlas material in som sedan får följa med in verkstaden för att skapa vidare.

Vad är ett pitchmaraton?

Pitchmaraton är ett nytänkande koncept grundat för att skapa plats för unga entreprenörer och idéskapare på sina aktuella arenor. Syftet är att på ett roligt och inspirerande sätt låta fler unga människor ta plats i aktuella arenor som gynnar deras utveckling.
Trygga Tillsamamns - Tusen Röster - ett av våra hållbarhetsprojekt.

Tusen Röster på Slättängsskolan

Den 28 september är det dags för hållbarhetsprojektet Tusen Röster, i vilket vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är en av aktörerna, att arbeta för en hållbar framtid med en massworkshop på Slättängsskolan i Kristianstad.
Trygga Tillsammans - Pitchmaraton på Sveriges bästa Näringslivsdag.
,

Pitchmaraton under Sveriges bästa Näringslivsdag

Den 18 september är det äntligen dags för Sveriges Bästa Näringslivsdag på Kristianstad Österlen Airport. Detta året ger vi tillsammans med våra samarbetspartners unga entreprenörer möjligheten att få lyfta sina idéer, företag och projekt.

Hur Kul som Helst

"Hur Kul som Helst" hållbarhetsprojektet där målet är att bidra till att lyfta upp hållbarhetsfrågor inom ridsporten.
Trygga Tillsammans - 7 röster för skolrevolution
,

Skolrevolution 2.0

Efter "7 röster för Skolrevolution" i Almedalen är nu nästa steg ”att ta Almedalen hem till nordöstra Skåne”. Missade du seminariet kan du se det här!
Trygga Tillsammans - 7 röster för skolrevolution
,

Skolrevolution i Almedalen 2017

I flera år har det pratats om ungdomar på Almedalen, men i år låter vi de unga tala själva. Bakom lunchseminariet "Skolrevolution" står bland annat vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Skåne Nordost
Carolina Falktholt möter elever från Jacobsskolan vård- och omsorgsprogram på Wanås Konst

Tusen Röster – för Nordöstra Skåne

2014 var vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad en av initiativtagarna till hållbarhetsprojektet ”Tusen Tankar” - en ideell förening och nätverk som engagerar sig i nordöstra Skånes utveckling för en hållbar framtid. Nu har tankar blivit till - Tusen Röster!
Vinnaren av Stig Lindkvist-stipendiet 2017 - Hanna Klinthage.
,

Hanna Klinthage - 2017 års vinnare av Stig Lindkvist-stipendiet!

Hanna Klinthage från Kristianstad nominerades till årets Stig Lindkvist stipendium kreationerna som visar på hennes stora intresse för landsbygden, människor och synen på varandra. Stipendiepriset ska Hanna använda till att trycka tidningar till sitt examensprojekt.