Konsten att semestercruisa

Sommartider och för många semestertider. Låter härligt med sovmorgnar och lediga dagar och ta dagen som den kommer utan tider och måsten! Familjen samlas och vi ska äta gott, hitta på roliga saker tillsammans och allt ska vara så underbart! Många har stora förväntningar på hur bra det ska bli! I verkligheten är det kanske inte riktigt så det blir.
, , , ,

Magbesvär, allergi och oro kan vara matallergi – HIT

Har du ofta besvär med att din kropp inte vill som du vill? Magknip, diareér, uppblåsthet, får nässelfeber, eksem, klåda och utslag eller allmän uppskruvad känsla som oro utan anledning, kan det vara matintolerans HIT – histamintolerans.
, , , ,

Utan strumpor och skor

Sommartid är det så härligt att kunna gå barfota ! Vi stänger in de stackars fötterna i trånga skor hela dagarna och de har nog tuffast förhållande i kroppen på många sätt. Vi bär hela vår vikt på fötterna och våra skor skapar många gånger felställningar som sedan förändrar hela kroppen och dess funktioner.
, , , ,

Vårtid är lika med cykeltid

Det känns som att det är äntligen dags att våga tro på att våren har kommit. Det sjuder överallt och jag uppmanar er alla att plocka fram cykeln och njuta av de möjligheter och fördelar en tur i skogen eller till jobbet kan ge.
Hälsablogg med olika hälsatjänster i bild.
,

Man kan inte vänta på det rätta tillfället

Du vet säkert mycket väl vad du skulle vilja göra mer av i livet och vad du skulle må bra av. Och trots att du vet det är det svårt att komma igång och istället väntar du kanske på det rätta tillfället. Eller på att du ska känna lust och motivation. Emelie hjälper dig att komma igång!
Hälsablogg med olika hälsatjänster i bild.
, ,

Tacksamhet

Året går mot sitt slut och vecka ett börjar igen. Mitt år har präglats av flera förluster och svårare händelser. Trots detta, eller kanske just tack vare just detta, känns de saker som jag har att vara tacksam för ännu mer framträdande.
Hälsablogg med olika hälsatjänster i bild.
, ,

Nytt år – nya dagar, lärdomar och utmaningar!

Snart har ännu ett år har passerat. Det är märkligt med tiden. Ibland går det snabbt och ibland väldigt långsamt, beroende på vad vi känner och upplever. Sitter vi och väntar på ett besked, kan tiden vara outhärdligt lång. När vi är i flow, engagerade och fokuserade, då går tiden försvinnande fort.